Wie is IK-Company

foto-evelien IK-Company, dat ben ik. Ik ben Evelien Peelen (1966). Ik studeerde af in Communicatiewetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam. Na mijn studie werkte ik als communicatiemanager in het bedrijfsleven en de culturele sector, waarna ik als (eind)redacteur bij de VARA-televisie ging werken. Ook volg(de) ik veel opleidingen op het gebied van persoonlijke- en intuïtieve ontwikkeling. Na tien jaar ‘bij de televisie’ en vele mensen ‘ge-coached’ te hebben bij hun (eerste) media-optreden maakte ik mijn droom waar: ik wilde mijn persoonlijke en beroepsmatige ervaring en wijsheid niet alleen toepassen in medialand maar hier tevens mensen mee helpen via Ik-Company. Ik heb meerdere coachingsopleidingen en opleidingen in bewustzijnsontwikkeling gevolgd en ik ben bezig met een opleiding tot relatiecoach. Naast mijn eigen praktijk als coach ben ik tussen 2007-2015 werkzaam geweest als docent televisie bij de Hogeschool Inholland waarbij ik niet alleen lesgaf maar tevens studenten begeleidde tijdens hun studie. Tussen 2008 en 2014 heb ik als mede initiator van de film The Power of the Heart het voorrecht gehad om vele inspirerende denkers, leiders en schrijvers te mogen interviewen over de wijsheid van het hart. (zie ook https://www.ik-company.nl/ik-company-verleent-medewerking-aan-de-film-the-power-of-the-heart/ en https://www.ik-company.nl/ik-events/) In mijn praktijk werk ik als personal coach, mediacoach en als studentencoach. Op alle drie de terreinen beschik ik over vele gesprek-en coachingstechnieken, jarenlange media-ervaring en over een goed ontwikkelde intuïtie. IK-company werkt doel-en resultaatgericht. Jouw vraag staat centraal. En het antwoord volgt vanzelf als wij beiden hebben kennisgemaakt met jouw echte IK.
Yannick: Wauw, wat kan ik Evelien als life-coach aanbevelen! Je voelt je gelijk op je gemak, de gesprekken vinden plaats in een fijne omgeving in haar rustgevende tuin. Bij mooi weer zelfs mogelijk om buiten in een loungehoek zitten. Ik ga na ieder gesprek met een opgelucht/prettig gevoel weg. Alles is bespreekbaar en er worden oefeningen gedaan. Eindelijk heb ik iemand gevonden die door haar coaching mij daadwerkelijk helpt.
Eelco: Evelien is een top coach die snel tot de kern van de vraag komt en waarmee je snel tot creatieve oplossingen komt.
Inge: Als ik even vastloop, weet ik Evelien te vinden. Iedere keer weer verbaas ik me over de energie die ik van haar krijg. Tobbend en worstelend stap ik bij haar binnen en anderhalf uur later kom ik lachend weer naar buiten. Evelien weet me te wijzen op mijn kracht en mijn mogelijkheden, is niet bang om zichzelf te laten zien en is ook nog eens een ontzettend fijn mens!
Vermeldingen:

Als jij elk incident een betekenis kan geven dan leidt dat tot bewustzijn, ervaring en wijsheid.
Heb de moed om jezelf beter te leren kennen dan ben je in staat om jezelf en je beperkingen te overwinnen.
Leven zonder angst, zonder onzekerheid en met open vizier het leven tegemoet treden zal je in staat stellen om jezelf te overtreffen.