Ik & events

Naast mijn coach praktijk organiseer ik alleen of samen met anderen een speciale avond in mijn huis of kan je mij vragen om een lezing/viewing te houden over de film The Power of the Heart.

Viewing/lezing The Power of the Heart

Van 2008 tot 2014 heb ik als mede-initiator meegewerkt aan de film The Power of the Heart. Ik heb het voorrecht gehad om vele schrijvers, denkers en leiders over de wijsheid van het hart te interviewen. Vele van deze interviews zijn te zien in de film The Power of the Heart. Graag verzorg ik een viewing/lezing over de film bij mij thuis of op locatie. Interesse? Bel (06-41313706) of mail mij (info@ik-company.nl).

Inspiratieavonden

Eind 2015 start ik met inspiratieavonden bij mij thuis. Laagdrempelige inloopavonden om gelijkgestemden te ontmoeten in een prettige en veilige omgeving. We kijken naar films en fragmenten en bespreken thema’s die in ons leven terugkomen. We bespreken de actualiteit aan de hand van relevante informatie en wat voor impact dit heeft op ons leven. Keywords zijn: inspiratie, verbinding, gelijkgestemden, diepgang, humor, lekkere hapjes en drankjes.
Thema’s: vrouwen en seksualiteit, spiritualiteit en de actualiteit (wat kunnen wel/niet bijdragen), leven vanuit je hart-hoe doe je dat?

Cohesie bijeenkomsten

zaterdag 21 november: De Bezielde Vrouw

de-bezielde-vrouw

In een kleine groep van maximaal 10 vrouwen komen we bij elkaar om ervaringen uit te wisselen, nieuwe kennis op te doen en te verbinden. De Cohesie bijeenkomsten zijn opgebouwd uit meditatie, theorie, praktijkoefeningen, group-sharing, beeldmateriaal en om 17.00 uur wordt afgesloten met een netwerkborrel. De opzet is laagdrempeling verbinden en delen.
Tijdens deze bijeenkomst gaan we het hebben over hoe de nieuwe energiëen van 2015 invloed op ons hebben in het dagelijks leven en hoe we hier positief vorm aan kunnen geven. Er komt een stukje theorie aan bod over energie, en we gaan gezamelijk STAP 1,2 en 3 van Lao Tzu’s integratieproces uitvoeren om de nieuwe energieen in ons systeem te integreren. Je wordt daarbij stap voor stap begeleid en de energie van de groep is daarbij ondersteunend.
Na afloop drinken we gezamelijk wat en is er ruimte om te netwerken. Tijdens de netwerkborrel kunnen maximaal 3 personen zichzelf, hun bedrijf, activiteit of product aan de groep presenteren in de vorm van een elevatorpitch-presentatie van enkele minuten. Geef vooraf aan of je daar gebruik van wilt maken.
Kosten: € 33,- per persoon (inclusief koffie en thee bij aankomst en in de pauze, en hapjes en drankjes tijdens de netwerkborrel),maximaal 10 personen
Opgave via: info@ik-company.nl

zaterdag 16 januari: Soul Path 2016

soul-path-2016

Taking the conscious leap.

Aanmelden

zaterdag 6 februari: Het hart & verbinding

Aanmelden

Wil je op de hoogte blijven van de Cohesie bijeenkomsten?

Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief:

[mc4wp_form id=”263″]

Als jij elk incident een betekenis kan geven dan leidt dat tot bewustzijn, ervaring en wijsheid.
Heb de moed om jezelf beter te leren kennen dan ben je in staat om jezelf en je beperkingen te overwinnen.
Leven zonder angst, zonder onzekerheid en met open vizier het leven tegemoet treden zal je in staat stellen om jezelf te overtreffen.