Ik & events

Naast mijn coach praktijk organiseer ik alleen of samen met anderen een speciale avond in mijn huis of elders  en kan je mij vragen om een lezing/viewing te houden over de film The Power of the Heart.

Viewing/lezing The Power of the Heart

Van 2008 tot 2014 heb ik als mede-initiator meegewerkt aan de film The Power of the Heart. Ik heb het voorrecht gehad om vele schrijvers, denkers en leiders over de wijsheid van het hart te interviewen. Vele van deze interviews zijn te zien in de film The Power of the Heart. Graag verzorg ik een viewing/lezing over de film bij mij thuis of op locatie. Interesse? Bel (06-41313706) of mail mij (info@ik-company.nl).

Inspiratieavonden

Mijn huis staat open voor inspiratieavonden; sinds 2015 heb ik deze regelmatig georganiseerd. Laagdrempelige inloopavonden om gelijkgestemden te ontmoeten in een prettige en veilige omgeving. We kijken naar films en fragmenten en bespreken thema’s die in ons leven terugkomen. We bespreken de actualiteit aan de hand van relevante informatie en wat voor impact dit heeft op ons leven. Keywords zijn: inspiratie, verbinding, gelijkgestemden, diepgang, humor, lekkere hapjes en drankjes. Thema’s: vrouwen en seksualiteit, spiritualiteit, de actualiteit (wat kunnen wel/niet bijdragen), leven vanuit je hart-hoe doe je dat, ascentie-wat is dat ? Heb je interesse om een inspiratieavond te organiseren, Bel (06-41313706) of mail mij (info@ik-company.nl). Ik ben sinds 2019 ook verbonden aan het 5D centrum in Arkel.

Als jij elk incident een betekenis kan geven dan leidt dat tot bewustzijn, ervaring en wijsheid.
Heb de moed om jezelf beter te leren kennen dan ben je in staat om jezelf en je beperkingen te overwinnen.
Leven zonder angst, zonder onzekerheid en met open vizier het leven tegemoet treden zal je in staat stellen om jezelf te overtreffen.