Dank aanmelding Cohesie bijeenkomsten

Dank voor je aanmelding voor de Cohesie nieuwsbrief! Als je je wilt aanmelden voor een bijeenkomst dan kan je dit hieronder aangeven.

Cohesie bijeenkomsten

zaterdag 21 november: De Bezielde Vrouw

de-bezielde-vrouw In een kleine groep van maximaal 10 vrouwen komen we bij elkaar om ervaringen uit te wisselen, nieuwe kennis op te doen en te verbinden. De Cohesie bijeenkomsten zijn opgebouwd uit meditatie, theorie, praktijkoefeningen, group-sharing, beeldmateriaal en om 17.00 uur wordt afgesloten met een netwerkborrel. De opzet is laagdrempeling verbinden en delen. Tijdens deze bijeenkomst gaan we het hebben over hoe de nieuwe energiëen van 2015 invloed op ons hebben in het dagelijks leven en hoe we hier positief vorm aan kunnen geven. Er komt een stukje theorie aan bod over energie, en we gaan gezamelijk STAP 1,2 en 3 van Lao Tzu’s integratieproces uitvoeren om de nieuwe energieen in ons systeem te integreren. Je wordt daarbij stap voor stap begeleid en de energie van de groep is daarbij ondersteunend. Na afloop drinken we gezamelijk wat en is er ruimte om te netwerken. Tijdens de netwerkborrel kunnen maximaal 3 personen zichzelf, hun bedrijf, activiteit of product aan de groep presenteren in de vorm van een elevatorpitch-presentatie van enkele minuten. Geef vooraf aan of je daar gebruik van wilt maken. Kosten: € 33,- per persoon (inclusief koffie en thee bij aankomst en in de pauze, en hapjes en drankjes tijdens de netwerkborrel) maximaal 10 personen

zaterdag 16 januari: Create your year

zaterdag 6 februari: Het hart & verbinding

 

Als jij elk incident een betekenis kan geven dan leidt dat tot bewustzijn, ervaring en wijsheid.
Heb de moed om jezelf beter te leren kennen dan ben je in staat om jezelf en je beperkingen te overwinnen.
Leven zonder angst, zonder onzekerheid en met open vizier het leven tegemoet treden zal je in staat stellen om jezelf te overtreffen.